Primul pas

Întâi de toate, vrem să ne asigurăm că știți cum arată rezultatul muncii noastre. Fotografiile pot fi văzute pe site sau pe paginile de Facebook și Instagram, iar pentru materialele video, vă direcționăm către canalul nostru de youtube. În playlist-ul Nuntă puteți vedea montaje de tip trailer, best moments și full movie.

Din punct de vedere videografic, deși am abordat o bună perioadă de timp montajul tradițional, ne-am dat seama că stilul care ne reprezintă cu adevărat este cel documentar.

Filmul pe care îl propunem este suplu, cu un caracter deopotrivă cronologic și non-cronologic, centrat pe emoție și pe povestea celor doi protagoniști. Dacă vă place ce facem și decideți că vreți să lucrăm împreună, povestim mai multe despre toate acestea în a doua etapă,

Întâlnirea

Ne dorim ca discuția concretă despre evenimentul vostru și aportul pe care îl putem avea la reușita lui să fie față în față.

Întâlnirea la un ceai sau o cafea este o ocazie foarte bună să ne cunoaștem, să ne dăm cu toții seama dacă rezonăm sau nu și să descoperim numitorul comun în interacțiunea noastră.

Pe baza a ceea ce ați văzut că facem, discutăm ce se potrivește și ce nu viziunii voastre. Stabilim acum și detaliile financiare, forma materialelor finale și termenii de livrare. Practic, identificăm și ne punem de acord cu privire la toate datele pe care le vom integra ulterior în contract.

 

Săptămâna nunții

Cu câteva zile înainte de nuntă, vă tragem de mânecă sau, dacă este cazul, luăm legătura cu wedding-planner-ul, să ne asigurăm că totul este precum am stabilit și să ne punem la punct cu ultimele detalii. Tot acum avem nevoie de desfășurătorul pe ore al zilei (pregătiri, biserică, dans, tort, alte momente speciale, ora la care încep acestea și durata lor).

Ziua nunții

Venim! Cu mașina doldora de tot felul de instrumente, gimbal, slider, dronă, stative, lumini, lavaliere, aparate foto-video, obiective, șamd.

Deși rolurile noastre sunt bine definite – unul dintre noi este fotograful principal, iar celălalt videograful, în funcție de momentele specifice evenimentului, e foarte probabil să filmăm sau să fotografiem simultan. Adică punem la bătaie întreaga experiență și prezență de spirit pe care le avem ca să surprindem cât mai autentic tot ce e mai frumos și memorabil la nunta voastră.

 

Luni după nuntă

Indiferent că a fost nuntă de sâmbătă sau de duminică, luni nu muncim, nu răspundem la telefoane, nu nimic. Zacem lați toată ziulica. Nu ne căutați! 🙂

Editarea & Montajul

Am ajuns în a doua etapă a activității prestate.

Pe partea foto, luăm la rând fiecare cadru și selectăm materialul utilizabil. Facem corecțiile de încadratură, culoare, filtrele artistice, și tot așa, până la ultima fotografie.

Pe partea video, vizionăm tot materialul filmat. Efectuăm cut-uri, sincronizăm sunet, căutăm fundalul sonor potrivit momentelor filmate, facem teste de colorizare, extragem fragmentele din interviuri care ne sunt de folos pentru inserțiile în montajul final, și uneori ne luăm cu mâinile de cap dacă se blochează programul de editare înainte să fi salvat ce am lucrat :)). Cu alte cuvinte, nu prea ne dezlipim de PC până când nu ne terminăm treaba.

Predarea materialelor

Undeva in jur de 10-15 zile de la eveniment, primiți fotografiile editate.

Filmele vor fi gata cam în trei săptămâni, maxim o lună de la nuntă. Deși n-o să recunoaștem niciodată, așteptăm cu nerăbdare reacția voastră. În varianta ideală, o să spuneți cât de frumoase au ieșit pozele și cât de tare v-au emoționat filmele.

Încălecăm pe-o șa și cam aici se încheie jobul nostru iar voi veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți, cu multe amintiri care să nu vă lase să uitați cât de frumoasă v-a fost povestea nunții.

Sfârșit.